Goveđi gulaš na mađarski način
Sastojci:
600–800 g krtog goveđeg mesa isečenog na manje komade,
dve glavice usitnjenog crnog luka i čen belog luka,
po tri kašike svinjske masti i paradajz pirea,
kašika ljute ili slatke začinske paprike,
i so i biber, takođe po ukusu.
PRIPREMA
Najpre luk propržite na masti, zatim i sve ostale sastojke: dodajte vrlo malo vode i dinstajte poklopljeno dok meso ne omekša. Služite sa kuvanim krompirom ili testom.
Search This Blog
Wednesday, June 26, 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment