Search This Blog
Archive
Tuesday, November 26, 2013
Grčki gulaš
Published :
5:29 AM
Author :
hrana
Potrebno je:
1 veliki plavi patlidžan,
600 grama jagnjetine ili svinjetine,
3 glavice crnog luka,
2 čena belog luka,
2 dl supe od kocke,
1 dl crnog vina,
1 dl jogurta,
maslinovo ulje,
so i
biber po ukusu.
U tiganju za grilovanje zagrejte maslinovo ulje, pa na njemu propržite na kockice iseckan plavi patlidžan. Kad bude mek, dodajte meso isečeno na kocke. Krčkajte dok meso ne omekša, posolite i pobiberite po ukusu. Zatim dodajte sitno iseckani beli i crni luk i sipajte vino. Dinstajte nekoliko minuta, zatim nalijte supu od kocke i kuvajte dok tečnost sasvim ne ispari. Na kraju sipajte jogurt, promešajte i servirajte.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Translate
Recepti drugih
Recepti oslic
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
Recepti paprikas
Recepti musaka
Recepti kari
Piletina recepti
Rolati recepti
Testenine recepti
Krompir recepti
Kupus recepti
Lazanje recepti
Jela od rize
Svinjetina recepti
Recepti pastrmka
Recepti snicle
Gulas recepti
Jagnjetina
Curetina
Junetina recepti
Sarma recepti
Cufte recepti
Pasulj recepti
0 comments:
Post a Comment